30.11.2023

Healthcare technology to the next level: Act With Care neemt Intermedium over

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Act With Care. In de afgelopen jaren hebben we als bedrijf een enorme groei doorgemaakt.

Onze ambitie? De beste zorgtechnologische oplossingen voor u en uw klanten aanbieden. Die groei zet zich ook vandaag verder door.
Met veel trots kunnen we u meedelen dat we het zorgtechnologiebedrijf Intermedium hebben overgenomen. We zijn overtuigd dat Intermedium op elk vlak de perfecte, complementaire aanvulling zal zijn voor Act With Care.

Act With Care, 15 jaar technologie partner

We take care of you... one team, one company
Concreet betekent deze overname dat de klanten en diensten van Intermedium geïntegreerd worden in ons bedrijf Act With Care.

Bestuurders Luc Brouckaert en Frederik Vandenheede: "Eén plus één is drie. De fusie met Intermedium is voor ons de ideale stap om van Act With Care nog een sterkere speler te maken binnen de zorgtechnologie. Intermedium is al sinds 2002 actief in de zorgsector en is exclusief verdeler van innovatieve zorgtechnologie met focus op lokalisatie/exacte positionering en (cloud)softwaresystemen.
We zijn dan ook enorm trots en verheugd dat Intermedium zich bij Act With Care komt vervoegen en we samen de zorgtechnologie naar een hoger niveau kunnen tillen.”

Wat verandert er voor u?
Het kantoor op de Corda Campus, de toonaangevende tech-campus in Hasselt, blijft behouden. Ook zal Marnix Haesen 100% actief blijven binnen Act With Care. U zal verder weinig van deze fusie merken, behalve dat wij u nog meer service en expertise zullen kunnen bieden.

Contacteer ons